donderdag 8 april 2010

Brief om sponsors te werven

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor ons project hebben we een brief opgesteld die we naar vrienden, familie en kennissen gemaild hebben. Daarnaast heb ik de brief op hyves geplaatst. We hopen natuurlijk dat dit veel geld op gaat leveren voor het project.

De brief:

Hallo allemaal,

In september ga ik samen met een medestudent van de Pabo voor drie maanden naar Brazilië. Daar zullen we naar een school toe gaan in Monteiro. De scholen in Brazilië hebben weinig tot geen materiaal tot hun beschikking om hun lessen te ondersteunen. Op dit gebied willen wij de school gaan helpen. Hierbij denken we voornamelijk aan materialen voor de rekenlessen. Daarnaast zijn er ook schriften, pennen en dergelijke nodig om het onderwijs te kunnen verbeteren.

Op de school in Monteiro zullen we ongeveer anderhalve maand blijven. Daarna gaan we naar een opvanghuis voor ex-verslaafde vrouwen toe in Garanhuns. Hier willen we de vrouwen leren hoe ze materialen kunnen maken voor het onderwijs, zodat zij deze aan scholen kunnen verkopen. Hierdoor hebben ook zij weer inkomsten.

Om dit project te kunnen uitvoeren hebben we natuurlijk geld nodig. We hebben inmiddels al wat geld opgehaald, maar dit is nog lang niet genoeg. Daarom willen we jullie vragen om ons te steunen. Als je ons wilt steunen, kun je ons natuurlijk persoonlijk het geld overhandigen. Daarnaast kan er ook geld gestort worden op gironummer: 6930959 ten name van Stichting Thaysa te Maassluis. Vermeld hierbij wel dat het gaat om het project van Daniëlle en Joëlle, zodat het geld ook daadwerkelijk bij ons project terecht komt. Voor meer informatie over de stichting kun je overigens terecht op de site: www.thaysa.nl.

Wij hopen een mooi bedrag op te halen, zodat we veel kunnen betekenen voor de mensen in Monteiro en Garanhuns.

Alvast bedankt!

Groetjes Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten